Bröllopsplanering

Beroende på hur långt in i planeringen ni är så kan jag hjälpa er att få ordning på alla de saker och planer som behöver styras upp inför er stora dag. Jag erbjuder två olika paket som kan hjälpa er, uppstartsmöte och bröllopsdesign. Utöver detta erbjuder jag tjänster som går att köpa till om det önskas.

Uppstartsmöte

Pris: 5000 kr

Vi ses på ett första personligt möte där ni får berätta om era tankar och visioner inför ert bröllop.

Under och efter mötet hjälper jag er att ta fram personliga checklistor, budgetmall och förslag på olika leverantörer.

Jag hjälper er med idéer som gör att ni kommer igång med planeringen och ser till så att ni inte glömmer viktiga detaljer inför er stora dag.


Bröllopsdesign

Pris: 10 000 kr

Utöver allt som ingår i uppstartsmötet så skapar jag här er personliga bröllopsdesign.

Jag utgår från era önskemål och skapar en fin design på bröllopet.

Allt från inbjudningskort till blommor och dekoration.Övriga tjänster

Pris: Offert

Vill ni ha hjälp med att dekorera vigselplatsen eller dukning i festlokal på bröllopsdagen så kan jag hjälpa er med det. Beroende på omfattning så lämnas pris på offert.

Bokning

Ni kan boka ett uppstartsmöte genom att ringa eller maila. Då börjar vi med ett möte för att se hur jag kan hjälpa er i planeringen av ert drömbröllop. Därefter skräddarsys ett upplägg på vilken hjälp ni 

Betalning

Betalning av Uppstartsmöte sker på plats via kort eller swish. Betalning av Bröllopsdesign betalas på plats via kort eller swish, alternativt på faktura. Övriga tjänster betalas via faktura. 

Bokningsförfrågan